Tosca Scholte

Wie wij zijnOprichtersTosca Scholte

Ik ben Tosca Scholte. Samen met Veerle heb ik Surf&Durf opgezet vanuit een gedeelde passie voor surfen, het strand en de zee. Telkens als ik op het strand kom, voel ik me ontspannen en vrij. Wanneer ik de zee inga, voel ik me drijven op de kracht van de natuur.   
Momenteel werk ik als psycholoog en psychomotorisch therapeut in een ambulante GGZ praktijk, waar ik ernaar streef kinderen en volwassenen fysiek én mentaal in beweging te zetten. Psychomotorische therapie is ervaringsgericht, waardoor je op een leuke en vrije manier in beweging wordt gezet. Ik geloof in ervaring als sleutelwoord voor gedragsverandering. De tools vanuit de psychomotorische therapie en psychologie combineer ik in mijn activiteiten.
Mensen herkennen mij aan mijn enthousiasme en pro-actieve houding. Ik focus op succeservaringen en heb goede contactuele vaardigheden die ik inzet in de afstemming. Golfsurfen is al meerdere jaren één van mijn dierbaarste hobby’s. Zowel bij mezelf als bij anderen neem ik verschillende (psychologische) effecten waar tijdens en na het surfen.

Ik ervaar ontspannenheid, vrijheid en plezier. Ik voel me krachtig en zodra ik meegenomen word door een golf vertrouw ik volledig op mezelf en de zee. In Surf&Durf wil ik mijn passie delen met anderen: de beleving van drijven, surfen en durven meegaan met de golven in de natuur.